smt

Year:

2019 
Location:

Jalisco
Status:

Finished

Type:

Housing

Area:

250 m2

Photography:

Alejandro Souza

Description:

 

Located within a closed subdivision, this particular piece of land faces a large park directly linked, a situation that was the starting point of the design. To take advantage of this location, a pavilion was generated as a reason for entering the house which is closed with windows and fully opens to allow the outside to enter.

 

An open-concept interior integrates the main areas, living room, dining room and kitchen, merging into the same space, giving great breadth to this area that is directly linked to the large rear garden and virtually connecting to the park outside.

 

A flexible room composition in the house is tailored to the needs of the family. The main spaces play an important factor and are mostly open, resulting in a continuous space. A private study space on the ground floor opens onto a serene garden.

 

A flexible room composition in the house is tailored to the needs of the family. The main spaces play an important factor and are mostly open, resulting in a continuous space. A private study space on the ground floor opens onto a serene garden.

cortinas

RELATED PROJECTS

  • Gris Icono Houzz

Guadalajara Jalisco

Mexico.